Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمایه داران و غول های املاک و شرکت های بین المللی هنگ کنگ در حالی ده ها میلیون دلار کمک کرونایی از بودجه دولت دریافت کرده اند که کارگران بیکارشده این شهر همچنان از این کمک ها محروم هستند.

به گزارش پول نیوز  به نقل از بلومبرگ، سرمایه داران و غول های املاک و شرکت های بین المللی هنگ کنگ از جمله شرکت ارنست و یانگ و شرکت جونز لانگ لاساله، ده ها میلیون دلار کمک از بودجه دولت دریافت کرده اند تا بتوانند حقوق و دستمزد کارکنان خود را در دوران شیوع ویروس کرونا پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اگرچه این شرکت ها حق مطالبه یارانه های دولتی را دارند، پرداخت کمک به شرکت های تحت کنترل این سرمایه داران میلیاردر و برخی بنگاه های مالی که افرادی با حقوق های بالا را استخدام می کنند، نگرانی ها درباره عدالت این برنامه کمک دولت را افزایش داده است.

 

بر اساس این گزارش، مشاغل کارمندی در طول بحران کرونا تا حد زیادی بدون آسیب به کار خود ادامه داده اند ولی بیشترین فشار و آسیب رکود اقتصادی در شهر هنگ کنگ به کارگران کم مهارت و کم درآمد در صنایع ساخت و ساز، خرده فروشی و صنایع غذایی وارد شده است.

 

برای دریافت یارانه و کمک های کرونایی، شرکت ها فقط باید متعهد شوند که میزان کارمندان خود را به کمتر از یک تعداد خاص کاهش ندهند و از تمام کمک ها برای پرداخت حقوق کارمندان خود استفاده کنند.

 

 

این موضوع در تضاد با برنامه های یارانه دستمزد در کشورهای دیگر مانند استرالیا است، جایی که شرکت ها برای واجد شرایط بودن باید کاهش شدید درآمد خود را ثابت کنند.

 

در ایالات متحده، شرکت هایی از جمله رستوران زنجیره ای برگر "شیک شک" پس از مواجهه با واکنش های انتقادی درباره استفاده از برنامه حمایتی دولت از مشاغل کوچک، وجوه دریافتی خود را پس دادند.

مونگ سیو تات، مدیر اجرایی کنفدراسیون اتحادیه های صنفی هنگ کنگ گفت: این بسیار موجب خشم می شود که دولت چشم خود را بسته است و هیچ مزایای بیکاری برای بسیاری از کارگرانی که کار خود را از دست داده اند و حتی برای زنده ماندن نیز مشکل دارند، ارائه نمی کند.

وی افزود: اما همچنان دولت به کمک های خود در جهت منافع شرکت های بزرگ و قدرتمند با سودهای بالا ادامه می دهد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز دریافت یارانه کرونا استرالیا کمک دولت حقوق سرمایه داران شرکت ها هنگ کنگ کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو

به گزارش قدس آنلاین، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • شناسایی ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است